logo
image1 image2 image3

DVL GYERMEK "C" utolsó mérkőzés

Vác- Kaposvár:5-6
 
 
Sajnos nem sikerült az x vagy a győzelem! Gratulálok a Kaposvárnak a 3. helyezéshez.Megérdemelten nyert a másik csapat. Nem a saját játékunkat játszottuk, nem tartottuk be a megbeszélteket, pontatlanul játszottunk. Lehetőségünk megvolt a győzelemre, nem éltünk vele.
 
gyermekCutolso

BUDAPEST BAJNOKSÁG - UTOLSÓ MÉRKŐZÉS

 Vác- BVSC: 4-4

 
Technikai gondok miatt nem tudtunk időben megérkezni az úszodába, meccsett is előbb kellet elkezdenünk. Ezek a tényezők,  rányomták a bélyeget a mérkőzésre, hiszen a 2. nagyedre sikerült átlendülni a holtponton, ekkora tudtunk "partyba" kerülni a BVSC-vel. Azt gondolom, ha élünk a lehetőségeinkel akkor könnyedén nyerhettünk volna.
 
Markovitsutolso
 

BUDAPEST BAJNOKSÁG Május 19.

YBL- Vác : 8-14

 
Nagyon meg vagyok elégedve a csapatommal! Azt gondolom, nagy fejlődésen mentünk keresztül ebben az évben. Egyre kiegyensúlyozottabban, stabilan játszünk. A hullámvölgyek mértéke és mennyisége egyre kisebb. Ennek a meccsnek is voltak gyengébb periódusai ami miatt belementünk egy rohanós, kevésbé pontos jatékba. Ezeket a hibákat tökéletesen tudtuk kompenzálni a támadó játékunkkal, így eredményesek tudtunk lenni. Gratulálok a csapatnak!
 
 
Markovits0519

É-K GYERMEK III. (4.hely) MÁJUS 12.

Aqua SE- Vác : 13-11

 Nagyon szépen küzdöttünk, jól harcoltunk. Azonban sajnos ez kevés volt a győzelemhez. 13 kapott gól az sok. Ezzel nagyon nehéz meccsett nyerni. Apró ponntatlanságok sajnos a győzelem rovására mentek. 
 
Vác - MVLC Miskolc : 2-10
 
Sajnos nagyon erfáradtunk a második meccsre. Kevés pihenőnk volt a két meccs között. Ez nagyon látszódótt a csapaton. Enervaltán, fáradtan játszottunk. 
Ezzel a fordulóval véget ért az É-keleti bajnokság.  4. Helyen végeztünk. Összességében büszkve vagyok a csapatomra úgy érzem nagy utat jártunk be, sokat fejlődtünk.
 
ÉKutolso
 

BUDAPEST BAJNOKSÁG Május 5.

Vác- Százhalombatta: 11-8

http://www.waterpolo.hu/meccs/47776

 
Nagyon koncentráltan kezdtük a játékot. Saját játékunkat tudtuk játszani! Nagyon fegyelmezetten a másikra odafigyelve csapatként lettünk eredményesek. Voltak kisebb nagyobb hibák a meccs folyamán amin még dolgozni fogunk. Nagyon elégedett vagyok a csapatommal. Nagy akaraterővel játszottunk, meccs végét jelentő sípszóig küzdöttünk. Gratulálok a srácoknak!
 
markovits04.21
1996 Váci Vízilabda SE hivatalos weboldala

2600 Vác, Ady Endre sétány 16.

e-mail: vacivizilabdase@gmail.com

Egyesületi számlaszám: OTP: 11742094-20150279